Rahsia Warga Pakistan Guna ‘CARA HALUS’ Rosakkan Gadis Melayu. Rupa2nya…

| November 6, 2017 | 0 Comments

Rahsia Warga Pakistan Guna ‘CARA HALUS’ Rosakkan Gadis Melayu. Rupa2nya…| Penaviral – Warga Pakistan Dedah Cara Halus Untuk Rosakkan Gadis Melayu. Merungkai misteri kehadiran warga asing ke Malaysia. Ia sedikit banyak merisaukan komuniti hidup setempat dan masyarkat. Dengan lenggokan bahasa mampu mencairkan sesiapa saja terutamanya gadis2 Melayu. Rahsia mula “terbongkar” ini selalu sesetengah warga Pakistan guna ‘sesuatu’ buat gadis sanggup lakukan apa saja.

SANGGUP MENGGADAIKAN APA SAHAJA
Mengapa ramai anak gadis dan wanita sanggup mengikuti orang luar walaupun tanpa keizinan ibubapa. Ada yang sanggup kahwin lari. Kemaruk cinta dengan warga asing yang datang ke Malaysia makin menjadi-jadi. Adakah alasan ketentuan Illahi atau ada agenda tersembunyi yang digunakan bagi menarik dan cinta yang meluap-luap sehingga sanggup “mengadaikan” apa sahaja.

Ramai wanita melayu terutama golongan yang cerdik ataupun pelajar IPTA dan IPTS TERPEDAYA dengan lelaki pakistan. Lelaki pakistan dikatakan menggunakan ilmu guna-guna untuk melariskan perniagaan, ilmu pukau untuk mengaut keuntungan. Juga menggunakan ilmu pengasih untuk memperdaya wanita-wanita melayu. Lelaki Pakistan dikatakan pandai menggunakan ILMU PENGASIH terhadap wanita melayu.

ILMU PENGASIH PAKISTAN
Kerana kekuatan ilmu pengasih pakistan ramai wanita meminta dan merayu sendiri untuk dikahwini oleh lelaki pakistan. Malah sanggup bertengkar dan menangis dihadapan keluarga untuk meminta persetujuan keluarga untuk berkahwin dengan lelaki pakistan. Teramat pelik ramai yang percaya serta merta dengan mudah tanpa usul periksa akibat KEMARUK cinta lelaki pakistan.

Ilmu pengasih pakistan terlalu kuat sehingga ada yang sanggup ada yang LARI MENINGGALKAN KELUARGA. Malah ada juga wanita yang sudah berkahwin sanggup tinggalkan SUAMI DAN ANAK-ANAK akibat PANAHAN dan KEMARUK cinta lelaki pakistan. Tujuan pakistan menggunakan ilmu pengasih kepada wanita melayu adalah untuk mendapat kerakyatan kewarganegaraan malaysia. Lelaki pakistan juga dikatakan pandai melayani wanita, sehingga menjadi Ketagih Cinta Dan Seks.

SEPERTI FILEM HISDUSTAN
Seperti filem hindustan, lelaki pakistan banyak memperdayakan wanita dengan cerita-cerita sedih tentang keluarga mereka. Tentang perniagaan mereka ditipu, dan bermacam-macam lagi. Sebagai contoh ‘mereka akan bercakap tentang kekayaan keluarga mereka yang telah bankrup akibat ditipu oleh saudara-saudara mereka dan bermacam-macam lagi.

Dengan kata-kata ini mereka akan meminta bantuan wang daripada wanita untuk menjalankan perniagaan sendiri kononnya tidak mahu mengharapkan keluarga yang tinggal di Pakistan. Cerita tentang keindahan kampung halaman mereka. Ramai wanita terpedaya dengan cerita-cerita indah begini. Terutama bagi wanita yang ingin memiliki PERNIAGAAN SENDIRI dan mengharapkan lelaki pakistan tersebut akan MENGURUSKAN perniagaan mereka.

PERINGATAN BUAT WANITA MELAYU
Jadi awas kepada wanita-wanita terutama pelajar-pelajar IPTA dan IPTS jangan tertipu dengan kata-kata lelaki asing terutama dari Pakistan. PERINGATAN bagi wanita melayu, jangan terlalu RAPAT dengan lelaki asing terutama lelaki dari Pakistan kerana mereka pandai bermain kata disamping menggunakan ILMU PENGASIH untuk menjerat wanita melayu.

Ada juga yang BERLAGAK ALIM dan bercerita tentang AGAMA untuk memperdaya wanita. Lelaki pakistan sanggup untuk membuat wanita melayu tinggalkan suami dan anak-anak. Bagi yang bertunang akan putus tunang. Bagi yang bercinta akan putuskan hubungan serta merta. Pada permulaan lelaki pakistan akan menunjukkan sikap biasa sahaja dan sikap merendah diri. Sehingga wanita tersebut sendiri minta untuk dikahwini, mereka akan membelanjakan wang untuk tarik minat wanita.

BANYAK KES MELIBATKAN WANITA MELAYU
Apabila sudah berkahwin mereka akan mengikis harta wanita tersebut sedikit demi sedikit sehingga habis dan akan meninggalkan wanita tersebut untuk mencari mangsa lain. Lelaki Pakistan juga dikatakan malas bekerja. AWAS sudah ramai TERPEDAYA. Banyak kes yang melibatkan lelaki pakistan dan wanita melayu. Tidak kurang juga dengan kes dera, pembunuhan dan culik. Terdapat juga kes rakaman aksi lucah yang melibatkan wanita melayu dan lelaki pakistan. Lelaki pakistan juga dikatakan amat cemburu sehingga tidak akan bagi wanita mendekati lelaki. Malah ada yang sanggup memisahkan dengan ahli keluarga.

TANDA TERKENA ILMU PENGASIH PAKISTAN
Di Pakistan sendiri ramai wanita disimbah cecair asid kerana cemburu dengan alasan ingin menjaga kehormatan keluarga. Malah ada wanita dibunuh kerana menari. Pihak berkuasa Pakistan sendiri tidak mampu melakukan apa-apa terhadap keganasan yang melibatkan wanita.

TANDA terkena ILMU PENGASIH Pakistan 
Orang yang dari dulu kita tak berapa suka, tiba-tiba jadi suka sangat dan nak kahwin. Malah meminta-minta untuk dikahwini. Sebelum tidur selalu terbayang dan mimpi indah tentang orang sama berhari-hari.

Sumber: Eberita.org

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *