Gadis Suka Berkawan Dengan Geng Lelaki. Lepas Ikut Jalan2, Tak Sangka Malam tu…

| November 9, 2017 | 0 Comments

Gadis Suka Berkawan Dengan Geng Lelaki. Lepas Ikut Jalan2, Tak Sangka Malam tu…| Penaviral – Digilir 20 lelaki sampai pagi. Sungguh malang nasib seorang remaja wanita 15 tahun menjadi mangsa pemuas nafsu 20 lelaki termasuk teman lelakinya sediri di Hulu Palik Bengkulu Indonesia.

PERBUATAN 20 LELAKI TERBONGKAR

Perbuatan 20 lelaki berkenan terbongkar selepas mangsa berjaya melarikan diri dari tahanan suspek sejak isnin kelmarin. Menurut mangsa kejadian bermula ketika rakan-rakan lelakinya datang kerumah untuk lepak,namun pada jam 23:00 mangsa di ajak keluar untuk jalan-jalan menaiki motor.

PAKSA KE RUMAH KOSONG

Sampai di lokasi desa Air Baus kumpulan bermotor berjumlah 20 orang berkenan memaksa mangsa kesebuah rumah kosong sebelum digilir hingga ke pagi. Tak cukup di situ,pada hari berikutnya beberapa orang lelaki dari kumpulan motor berkenan datang semula untuk mengulangi hal yang sama.Lebih menyedihkan apabila mangsa turut di rogol meskipun dalam keadaan pengsan.

DITINGGALKAN SELEPAS PUAS

Selepas puas, mangsa kemudian dibiarkan dirumah kosong berkenan dan berjaya melarikan diri. Bagaimanapun mangsa melaporkan kejadian itu kepada kedua orang tuanya sebelum membuat laporan polis. Pihak polis Bengkulu Utara AKBP Ariefaldi yang menerima laporan terus membuat tangkapan.

POLIS BURU SUSPEK

Kami sudah menangkap 14 suspek atas bantuan pengecaman identiti dari laporan mangsa,6 lagi suspek masih lagi dalam pengejaran katanya dalam sidang media hari ini. Kesemua suspek diketahui berusia 15 hingga ke 36 dari kampung yang sama,katanya lagi.

Sumber: Eberita.org

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *