“Apabila Ketiadaan Ibubapa, Abang Tiri Selalu Buat…” Luah Gadis Cantik 13Tahun. MENGEJUTKAN !!!

| November 1, 2017 | 0 Comments

“Apabila Ketiadaan Ibubapa, Abang Tiri Selalu Buat…” Luah Gadis Cantik 13Tahun. MENGEJUTKAN !!!| Penaviral – Baru berusia 15 dan 13 tahun sudah pandai merogol adik tiri sehingga melahirkan seorang bayi lelaki. Mengikut laporan Harian Metro, mangsa berusia 13 tahun mengadu kepada ibu tirinya dia mengalami sakit perut dan dibawa ke Hospital Sultan Abdul Halim (HSAH) untuk pemeriksaan lanjut.

IBU TIDAK TAHU
Siasatan awal pihak polis mendapati, ibu tiri mangsa tidak mengetahui anak tirinya mengandung kerana tiada perubahan ditunjukkan dan tidak pernah mengadu dirogol abang tirinya.

DOKTOR SAHKAN MENGANDUNG
Selepas pemeriksaan doktor mengesahkan mangsa mengandung dan tidak lama selepas itu mangsa berusia 13 tahun melahirkan seorang bayi lelaki. Ketua Polis Daerah Baling, Superintendan Shariffuddin Yusof berkata mangsa dipercayai dirogol oleh dua suspek iaitu abang tirinya sendiri lebih dari 30 kali setiap sorang.

LAPORAN POLIS DIBUAT
Tambahnya, kejadian tersebut berlaku sejak pertengahan 2015 sehingga Disember 2016. Mangsa dilakukan ketika ibu bapa mereka tiada di rumah. Susulan laporan polis yang dibuat oleh ibu tiri mangsa, kedua-dua suspek di tahan di rumah mereka kira-kira 12 tengah hari semalam.

“Kita menahan reman untuk siasatan lanjut selama tujuh hari bermula semalam hingga 2 November depan. Kes disiasat mengikut Seksyen 376 (B) Kanun Keseksaan,” katanya.

Sumber: Kakishare

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *