Akibat Lihat Gadis S3ksi Di Trafik Light, Seorang Lelaki Telah Melakukan…MENGEJUTKAN !!!

| November 1, 2017 | 0 Comments

Akibat Lihat Gadis S3ksi Di Trafik Light, Seorang Lelaki Telah Melakukan…MENGEJUTKAN !!! | Penaviral – Malam kelmarin, terdapat seorang pengguna Facebook di Taiwan telah memuat naik sebuah video di ‘Group Gossip’ yang menunjukkan seorang penunggang motosikal beronani sambil melihat seorang penunggang wanita yang berhenti di sebelah motosikalnya ketika menunggu di depan lampu isyarat.

WANITA TAK SEDAR
Paparan video jelas kelihatan penunggang wanita tersebut yang memakai seluar pendek langsung tidak sedar penunggang lelaki tersebut yang berada di sebelahnya itu bertindak ghairah mengeluarkan kemaluannya dan melancap di khalayak seolah-olah terangsang dengan cara pemakaian wanita tersebut.

CUBA MENDEKATI WANITA ITU
Lebih melampau, lelaki tersebut dilihat cuba mengerakkan motosikalnya untuk mendekati wanita itu. Namun belum sempat dia bertindak, lampu isyarat telah bertukar menjadi lampu hijau dan penunggang lelaki itu barulah berhenti beronani.

MENDAPAT KECAMAN NETIZEN
Netizen yang menonton video itu rata-rata mengecam tindakan penunggang motosikal lelaki tersebut dengan memberi komen “Sememangnya psiko dan menjijikkan”, “betul ke begitu ketagih”, “pandai mengguna masa”, “individu psiko yang cukup berani”, “wanita di sebelah itu berisiko tinggi” dan sebagainya.

Ada juga yang berkata akan membuat laporan polis berhubung insiden tersebut. Zaman sekarang ini banyak yang mempunyai masalah mental. Semoga kaum wanita berhati-hati supaya tidak menjadi mangsa lelaki jenis miang ini.

Sumber: Kaki Share

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *