Lps KEMALANGAN,Lelaki Sanggup Tinggalkan Kwn Terbakar Kerana…MENGEJUTKAN !!!

| October 17, 2017 | 1 Comment

Lps KEMALANGAN,Lelaki Sanggup Tinggalkan Kwn Terbakar Kerana…MENGEJUTKAN !!!| Penaviral – Seorang lelaki tergamak meninggalkan kawannya terbakar di dalam kereta dipandunya, manakala dia segera menahan teksi untuk ke hospital, lapor portal berita England, Metro.

SANGGUP TINGGAL RAKAN TERBAKAR
Saaed Ahmad, 23, memandu kereta jenis sedan, Infiniti G25 di Lebuhraya Queens bersama rakannya, Harleen Grewel, 25, sebelum kenderaan itu merempuh pengadang jalan dan terbakar. Bagaimanapun, Saaed kemudiannya bertindak meninggalkan kawasan kemalangan itu dengan menahan teksi ke hospital, meninggalkan Grewel mati terbakar di dalam kereta.

Sinar Harian yang memetik laporan Metro itu menyatakan bahawa kejadian tersebut berlaku pada jam 4 pagi waktu tempatan, Jumaat lalu. Pihak berkuasa menahan Saaed keesokan pagi, di bawah kesalahan cuai hingga membawa kematian kerana meninggalkan tempat kemalangan, membawa secara berbahaya dan memandu laju.

AKIBAT KESAKITAN MELAMPAU
Ahli keluarga terdekat mendakwa lelaki itu sudah cuba membantu Grewel namun tidak berdaya kerana turut cedera. “Dia tidak lari dari situ (tempat kejadian), dia dah cuba selamatkan Grewel tetapi tak mampu, semuanya berlaku dengan pantas dan dia pun cedera di tangan, kaki dan leher dalam percubaannya itu. “Dia dalam kesakitan melampau dan ambulans tidak datang, sebab tu dia tahan teksi dan segera ke hospital,” katanya.

Sumber: Mstar via siakapke.li

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *