Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Loading...

Datuk Siti Nurhaliza Menyampaikan BERITA BAIK Bahawa Setelah 11 Thn Menunggu, Dia Telah

| October 13, 2017 | 0 Comments

Datuk Siti Nurhaliza Menyampaikan BERITA BAIK Bahawa Setelah 11 Thn Menunggu, Dia Telah| Penaviral – PENYANYI tersohor Datuk Siti Nurhaliza mengesahkan dia kini hamil empat bulan. Siti yang ditemui pada majlis doa selamat dan kesyukuran di kediamannya di Ampang, malam tadi berkata, dia bersyukur disahkan hamil selepas mengalami keguguran dua tahun lalu.

DATUK SITI MENJELASKAN SPEKULASI
“Selama empat bulan menyepi banyak berita dan spekulasi yang timbul mengenai diri saya. Namun saya tetap mengambil keputusan untuk berdiam diri.

“Tidak ada sebab lain, melainkan saya ingin menjaga kehamilan peringkat pertama. Apabila disahkan hamil, saya mengambil keputusan untuk memberi fokus kepada kandungan.

PENANTIAN 11 TAHUN
“Lagi pula ini penantian saya dan suami selama 11 tahun. Jadi, saya fikir biarlah berehat daripada menyanyi dahulu. InsyaAllah selepas ini saya boleh fokus semula,” katanya. Siti juga mengakui dia melakukan rawatan kesuburan di pusat perubatan di Petaling Jaya.

“Diakui, ini percubaan saya yang ke beberapa kali. Alhamdulillah, kali ini Allah berikan saya rezeki ini. “Ini cahaya mata yang saya impikan selama ini.

Selama empat bulan saya berdiam diri dalam bilik,” katanya. Siti juga mahu semua pihak yang berurusan dengan pihak syarikatnya faham akan situasi yang dilalui kini.

HARAP TIADA LAGI SPEKULASI
“Saya berterima kasih kepada semua peminat yang tidak berhenti mendoakan kesejahteraan dan kesihatan. “Saya berharap penjelasan ini dapat merungkai segala persoalan.

Diharap tidak ada lagi sebarang spekulasi timbul. “Apa pun, doakan semoga semuanya selamat dan berjalan lancar,” katanya.

VIDEO DATUK SITI MENGESAHKAN KEHAMILAN SEBENTAR TADI

Sumber: Harian Metro

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *