Viral Video Konvokesyen Seorang Pelajar Apabila Rata2 Netizen Ulang Tayang Video Lebih 3X. LAWAK !!!

| September 17, 2017 | 0 Comments

Viral Video Konvokesyen Seorang Pelajar Apabila Rata2 Netizen Ulang Tayang Video Lebih 3X. LAWAK !!! | Penaviral – Satu video dengan tiba-tiba telah menjadi viral. Seorang pelajar dilihat jalan terus didalam sebuah majlis konvokesyen salah sebuah universiti tempatan. Tidak lama selepas itu pelajar itu dilihat berpatah balik kerana..LAWAK!

PELAJAR TERLALU GEMURUH
Satu video telah tersebar & menjadi tular di laman-laman sosial semalam mengenai seorang pelajar dari salah sebuah universiti tempatan terlalu berdebar & gemuruh di dalam majlis konvokesyennya yang baru berlangsung baru-baru ini. Pelajar lelaki berkenaan dilihat berjalan terus diatas pentas tanpa berhenti untuk bersalam & mengambil skrol graduasinya.

Hal ini menjadikan Penyampai skrol itu sendiri merasa pelik kerana belum pernah perkara sebegini terjadi. Paling lawak apabila tak lama selepas itu dia kembali semula & barulah bersalam & menerima skrol graduasinya sambil muka menahan gelak. Apa-apa pun tahniah kepada mereka yang bergraduasi.  Rata-rata netizen telah mengulangi tengok video itu selama lebih 3 kali kerana mereka berpendapat video itu sungguh mencuit hati. Apa kata anda?

VIDEO LAWAK LUPA TERIMA SKROL GRADUASI

Sumber: Zayan

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *