Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Loading...

Saksikan Kepayahan Pembaca Berita TV3 Ini Mehanan SEBAK Ketika Baca Surat Terakhir Pelajar Tahfiz

| September 16, 2017 | 0 Comments

Saksikan Kepayahan Pembaca Berita TV3 Ini Mehanan SEBAK Ketika Baca Surat Terakhir Pelajar Tahfiz.| Seorang pembaca berita TV 3 telah sehabis daya menahan sebak ketika membacakan surat terkahir salah seorang pelajar tahfiz kepada ibu bapanya yang memberitahu tujuan dia masuk ke Tahfiz adalah kerana mahu bawa ibu & ayahnya masuk ke Syurga. Sebak !!!

KEJADIAN KEBAKARAN TAHFIZ YANG MENYAYAT HATI
Baru-baru ini berlakunya tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah meninnggalkan kesan yang mendalam kepada rakyat Malaysia.

Kejadian tersebut melibatkan 21 orang pelajar dan 2 orang guru disahkan terkorban,4 cedera parah dan 3 lagi mengalami cedera ringan.

PEMBACA BERITA TV3 SEBAK KETIKA BACAKAN SURAT TERAKHIR PELAJAR
Pembaca Buletin Utama TV3,Nor Intan Ezreena Amir Hamzah tidak dapat menahan kesedihan apabila dilihat sebak ketika embacakan berita tentang surat terakhir salah seorang daripada pelajar tahfiz yang maut kepada ibunya.

Penyampai Buletin Utama Nor Intan Ezreena Amir Hamzah sebak ketika membacakan berita surat mangsa kepada ibunya.

VIDEO PEMBACA BERITA TV3 MENAHAN SEBAK

Dalam satu kenyataan,Jabatan Bomba dan penyelamat Kuala Lumpur mengeluarkan kenyataan bahawa kebakaran bukan berpunca dari litar pintas.Hasil siasatan Unit Forensik dan Suruhanjaya Tenaga mengesahkan keadaan litar eletrik pada suis utama bangunan pusat tahfiz itu adalah di dalam keadaan yang baik.

Pihak bomba percaya terdapat unsur lain dari luar bangunan yang menyebabkan kebakaran itu berlaku.Siasatan lebih terperinci sedang dilakukan.

Sumber: Kaki Share

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *