Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Loading...

Lelaki Ini Cuba Terjun Ke Jurang dalam Dasar Laut Tanpa Alat Pernafasan. Lihat Apa Hasilnya

| August 13, 2017 | 0 Comments

Lelaki Ini Cuba Terjun Ke Jurang dalam Dasar Laut Tanpa Alat Pernafasan. Lihat Apa Hasilnya| Sebuah video telah diupload oleh Sofyan Oke di Youtube pada 4 Julai 2017. Video ini menunjukkan dimana seorang lelaki telah mencuba untuk masuk kedalam air tanpa menggunakan sebarang alat bantuan pernafasan seperti tangki udara & sebagainya.

Tiada sebarang peralatan selam scuba yang dibawa bersamanya kedalam air.

Dia kelihatan sangat bersahaja memakai wet suit & sedikit weight di belakang. Dia kelihatan hanya memakai goggle untuk melihat di dalam air.

Paling mengejutkan, dia bukan sahaja masuk ke dalam kawasan air cetek. Dia telah terjun kedalam satu jurang besar & telah buat jatuhan bebas hingga sampai menjejakkan kaki ke dasar laut didalam jurang yang amat dalam & gelap itu.

Selepas berjaya mencecah kaki di dasar, dia kelihatan pula mendaki dinding tepi jurang itu untuk naik keatas. Perilaku ini solah-olah dia kelihatan seperti sedang bermain wall climbing di darat.

Setelah sekian lama mendaki & berenang keatas, dia akhirnya sampai kepermukaan air dengan selamat. Sungguh hebat pemuda ini. BRAVO !!!

VIDEO LELAKI TERJUN JURANG BAWAH LAUT TANPA ALAT BANTUAN PERNAFASAN

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *