KECOH Bila Seorang Gadis Mengamuk Di Tengah Jalan & Akhirnya MEMBUKA PAKAIAN !!!

| August 8, 2017 | 0 Comments

KECOH Bila Seorang Gadis Mengamuk Di Tengah Jalan & Akhirnya MEMBUKA PAKAIAN !!!| Seorang perempuan secara mengejutkan mengamuk di jalanan Kota Hongkong telah dirakam videonya warga tanpa sehelai pakaian pun & boleh dikatakan bertelanjang.

Pada malam minggu yang lalu, menurut pembaca Apple Daily bemarga Wu, perempuan yang tidak dikenali itu telah didapati berjalan & telah mengamuk di tengah-tengah jalanan kota. Dia kemudian dilihat tidak memakai apa-apa pakaian apapun kecuali jaket merah berbaring tepat di hadapan sebuah mini bus.

Lebih dari 20 orang berhenti untuk menonton kekecohan yang dilakukannya di Jalan Sha Tsui Hongkong itu, dengan beberapa insiden, yang berlangsung antara lima dan sepuluh minit. Wanita yang masih belum dapat tak dikenal pasti identitinya itu dilaporkan berbaring di bawah minibus, ia dilihat menendang-nendang kendaraan terebut, dan bangun kemudiannya berteriak kepada pemandu sambil mengatakan kepadanya, “Jangan berani-berani tinggalkan aku!”

Dia kemudian kembali ke trotoar, di mana ia dilaporkan disapa oleh seorang laki-laki yang kemudian melepas jaketnya dan terus berbogel. Dia kemudian didapati terus jatuh pengsan lalu rebah ke tanah. Dengan bantuan orang awam, Ambulans kemudian tiba di tempat kejadian. Para petugas paramedik dilihat menyelimuti dahulu badannya sebelum dimasukkan ke ambulans untuk rawatan lanjut.

Sumber: Tribun Medan

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *