Suami Minta Cerai Dengan Alasan Semasa ‘Hubungan Intim’, Alat Sulit Saya Telah… MENGEJUTKAN !!!

| July 4, 2017 | 0 Comments

Suami Minta Cerai Dengan Alasan Semasa ‘Hubungan Intim’, Alat Sulit Saya telah…MENGEJUTKAN!!! | Tajuk macam aneh , pelik dan seram , tapi itulah yang terjadi keatas seorang wanita malang apabila suaminya melafazkan cerai talak 3 kepadanya selepas suaminya hendak menikah lagi dengan seorang wanita kerana sudah tidak berg@irah disebabkan kemaluannya mengeluarkan bunyi yang aneh sewaktu mereka melakukan hubungan intim.

Gambar Sekadar Hiasan: Google Images

“Suami ingin berkahwin dengan wanita lain sebagai isteri barunya kerana menurutnya alat sulit saya mengeluarkan bunyi bising semasa kami berhubungan intim.” “Saya tak tahu apa yang terjadi, tapi setelah kelahiran anak ketiga,saya mula sedar yang anu ku itu mengeluarkan banyak bunyi, malahan ketika aku berjalan atau duduk.”

Selama kami berhubungan s3ks, ini adalah yang paling parah dan membuat suamiku tak berg4irah”. katanya. Kenapa tidak diubatkan isteri jika dah jadi sebegitu , bukankah menjadi satu perkara lazim apabila sudah beranak tiga jika tidak dirawat semuanya akan jadi longgar maka terhasillah bunyi yang tidak enak didengar waktu berhubungan intim .

Apa punya bebal lah suami macam ni , habis sepah madu dibuang . Macam-macam produk kot sekarang ni ada untuk merawat masalah perempuan macam JSD , Jamu pengantin Malam , Jamu aihh macam-macamlah . Pokoknya nak ikhtiar dan ubatkan . Bukan tinggalkan !

Sumber: Kaki Share

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Rumahtangga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *