Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Loading...

Gempar Apabila Penduduk Kampung Ternampak OBJEK Terbang Diudara. Objek Itu Di Percayai.

| July 6, 2017 | 0 Comments

Gempar Apabila Penduduk Kampung Ternampak OBJEK Terbang Diudara. Objek Itu Di Percayai. | Penduduk di sebuah kampung gempar apabila sebahagian besar dari mereka mendakwa sudah terlihat satu objek bercahaya yang telah terbang diudara. Objek itu dipercayai terbang & tak lama kemudian telah menghilang dari pandangan mata.

Kejadian ini sedikit sebanyak telah menguatkan lagi kepercayaan kita terhadap apa yang NASA telah meluarkan kenyataannya tak lama dahulu.

Mengikut NASA, alien & UFO sudah lama memasuki bumi & ada diantaranya telah lama menjalankan aktiviti dibumi tanpa kesedaran kita.

Walaubagaimanapun kita tidak boleh menerima bulat-bulat mengenai kajian yang dibuat daripada NASA kerana kebanyakan saintis mereka terdiri dari orang bukan islam.

Kita sebagai orang islam wajib beriman kepada Allah & menggunakan Al-Quran sebagai sember rujukan. Namun dalam islam sendiri ada menyebut bahawa selain manusia, Allah juga mewujudkan golongan MAlaikat & Jin yang sama2 tinggal di dunia ni.

Saksikan sendiri video dibawah ni & nilaikan sendiri.

RAKAMAN UFO KELIHATAN DI MALAYSIA

Loading...

Tags: , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *