Gadis Cantik Pakai Skirt Pendek Naik LRT. Apa Yang Pakcik Sebelah Buat Sangat MENGEJUTKAN !!!

| July 4, 2017 | 0 Comments

Gadis Cantik Pakai Skirt Pendek Naik LRT. Apa Yang Pakcik Sebelah Buat Sangat MENGEJUTKAN !!!| Seorang gadis bersama seorang rakannya menggunakan khidmat pengangkutan awam MRT sebagai pengangkutan seharian pergi, balik dari kerja mahupun keluar untuk bersiar-siar untuk mencari barang.

Gambar Bulatan Sekadar Hiasan: Google Images

Menurut sumber daripada pemilik FB yang bernama ウィナ ウィナ, dia telah melihat satu kejadian di mana sorang gadis cantik & rakannya yang sedang menaiki MRT di kedudukan hadapannya telah di ganggu oleh seorang pakcik tua. Pakcik itu kelihatan sangat gersang apabila telah melakukan gangguang s3ksual kepada gadis cantik yang berada disebelah tempat duduknya itu.

Pakcik itu dilihat menggeselkan jarinya di peha gadis cantik berkenaan. Gadis oleh kerana risaukan pakcik itu akan bertindak ganas, gadis itu tidak berani untuk menjerit atau membuat bising sebaliknya hanya bergerak menjauhi pakcik berkenaan. Kejadian ini teah dirakam oleh ウィナ ウィナ dengan tujuan kesedaran buat wanita-wanita lain diluar sana & menjauhi pakcik ni jika terjumpa. Saksikan sendiri video di bawah ni.

Posted by ウィナ ウィナ on Saturday, July 1, 2017

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Dunia, Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *