[VIDEO] Cubaan Merompak 4 Perompak Telah Di Gagalkan Oleh Seorang Pengawal. Apa Yg Dilakukan Pengawal SGT MENGEJUTKAN !!!

| June 22, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Cubaan Merompak 4 Perompak Telah Di Gagalkan Oleh Seorang Pengawal. Apa Yg Dilakukan Pengawal SGT MENGEJUTKAN !!!| Aksi seorang pengawal keselamatan yang menjaga sabuah bangunan telah mendapat pujian netizen apabila bertindak berani melawan & mematahkan satu cubaan untuk rompakan ke sebuah premis perniagaan. Kejadian itu berlaku sekitar jam 1 pagi dimana keadaan yang sangat sunyi dimana semua orang sedang tidur. Beberapa CCTV yang dipasang telah merakamkan kesemua aksi penjaga keselamatan itu.

Pengawal Keselamatan itu dikhabarkan seorang pengamal seni bela diri silat yang aktif. Dia hanya berkerja sebagai Pengawal sambilan bagi menambah pendapatan. Sememangnya 4 orang perompak itu kelihatan mengalami kesukaran untuk melawan seorang pengawal yang sememangnya cekap dalam ilmu persilatan bagi mempertahankan dirinya. Tidak mahu menunggu lama, kesemua perompak berkenaan telah bertempiaran lari bagi mengelakkan diri dicekup oleh pengawal itu.

Sumber: Exora Maroon

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *