[VIDEO] Terkejut Lihat Rakaman CCTV. Disangka Mahu Merompak, Rupa-Rupanya Lelaki Ini Telah…NAFSU BUAS !!!

| May 2, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Terkejut Lihat Rakaman CCTV. Disangka Mahu Merompak, Rupa-Rupanya Lelaki Ini Telah…NAFSU BUAS !!!| Kerap dilanda kejadian pelik, seorang lelaki telah memasang kamera cctv dirumahnya untuk melihat apa sebenarnya yang berlaku. CCTV sangat sesuai dipasang untuk mengumpul bukti bagi membuktikan siapa yang bertanggung jawab terhadap semua kejadian pelik yang dilanda keluarganya.

Kejadian pelik yang dimaksudkan ialah kejadian dimana pakaian dalam isterinya selalu saja hilang semasa dijemur di ampaian di belakang rumah. Pada mulanya isterinya hanya menyangka dia tersalah letak ataupun tercicir dimana-mana. Namun sangkaannya meleset sama sekali apabila pakaian dalamnya terus menerus hilang apabila disidai diluar rumah pada malam hari.

Gila punya orang…ingatkan nak merompak rumah tu…rupa2nya….😂😂Lagi video menarik di VideoViral Malaysia

Posted by VideoViral Malaysia on Friday, April 28, 2017

Mengesyaki kejadian ini disebabkan kecurian, suaminya nekad untuk memasang beberapa kamera cctv di tepi & belakang rumahnya untuk mencari jawapan kepada persoalan ini. Akhirnya persoalannya terjawab apabila cctv telah merakam kelibat seorang lelaki yang tidak dikenali telah memanjat masuk hanya untuk mencuri pakaian dalam isterinya. Dilihat juga gelagat lelaki itu yang mencium pakaian dalam selepas dicurinya. Inilah yang terjadi jika seseorang sudah hilang pertimbangan & sudah tidak mampu mengawal nafsu syahwat sehingga bertindak gila.

Sumber:VideoViralMalaysia

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *