Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Loading...

Sebuah Kereta Meluru Laju Secara Merbahaya. Akhirnya Yang Tak Bersalah Jadi MANGSA. Saksikan Sampai Habis

| May 4, 2017 | 0 Comments

Sebuah Kereta Meluru Laju Secara Merbahaya. Akhirnya Yang Tak Bersalah Jadi MANGSA. Saksikan Sampai Habis| Sebuah kereta telah merakam sebuah kereta yang meluru laju di highway jalan menghala ke Rawang pada jam 7.08PM semalam.

Pemanduan secara melulu itu adalah sangat merbahaya kepada pengguna jalan raya yang lain. Apakah mentaliti penmandu ini sebenarnya.

Rata-rata netizen mengeluarkan kata-kata yang kurang menyenangkan apabila mencemuh pemandu tersebut kerana memandu secara laju,melulu & merbahaya!

Mana tak nya, di hujung video ini dia telah melanggar sebuah kereta lain sehingga berpusing & mengalami kerosakan teruk terutama dibahagian hadapan.

Selepas itu dengan sikap yang langsung tak bertanggungjawab, pemandu itu terus memecut laju tanpa menghiraukan mangsa yang dilanggarnya itu. Saksikan sendiri rakaman ini & nilaikan sendiri. Memang tak patut!!!

Ini baru betul2 gila babi punya driver…Jalan menghala ke rawang..7.08pm..

Posted by Kemalangan Extreme Kebakaran Dan Banjir on Wednesday, May 3, 2017

Sumber: Kemalangan Extreme Kebakaran & Banjir

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *