[VIDEO] Bila Belum Ajalnya. Kemalangan Melibatkan Sebuah Motorsikal Yg Dilanggar Lori. Apa Terjadi Lepas Tu Sungguh MENGEJUTKAN !!!

| May 13, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Bila Belum Ajalnya. Kemalangan Melibatkan Sebuah Motorsikal Yg Dilanggar Lori. Apa Terjadi Lepas Tu Sungguh MENGEJUTKAN !!!| Video rakaman ini menunjukkan satu kemalangan ngeri yang melibatkan sebuah motorsikal dengan sebuah lori. Motor itu kelihatan menukar lorong dengan tiba-tiba & telah dilanggar lori berkenaan. Motor tersebut telah berada dikawasan “blind spot” dimana pemandu lori tidak akan nampak dimana dia berada.

Penunggang motorsikal itu dilihat sangat cuai dalam mengendalikan motorsikalnya sehinggal mengakibatkan kemalangan ini boleh berlaku. Pemandu bas pula dilihat langsung tidak menyedari bahawa dia telah pun melanggar hancur sebuah motorsikal dari hadapan. Ajaibnya, penunggang motorsikal itu didapati bangun semula selepas dilanggar dan hanya mengalami kecederaan ringan.

Ramai sudah menyangka bahawa beliau sudah dilenyek oleh lori itu, namun apa yang terjadi adalah disebaliknya. Inilah yang dikatakan ajal belum tiba. Walau apapun marilah kita sama-sama mengambil iktibar daripada kejadian ini supaya kejadian seperti ini boleh dielakkan dimasa akan datang. Lihat sendiri video ini untuk kejadian sebenar.

Cyclist miraculously survives being run over by lorry 😟Credit: Newsflare

Posted by NTD Inspired Life on Tuesday, May 2, 2017

Sumber:NTD Inspired Life

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *