Akibat bergaduh Di Jalan Raya, Wanita Ini Kemudian Hilang Sabar & Mula Menanggalkan Pakaian! Apa Yang jadi lepas tu lebih MENGEJUTKAN !!!

| May 20, 2017 | 0 Comments

Akibat bergaduh Di Jalan Raya, Wanita Ini Kemudian Hilang Sabar & Mula Menanggalkan Pakaian! Apa Yang jadi lepas tu lebih MENGEJUTKAN !!!| CHINA – Pelik tapi benar, Seorang wanita didapati tiba-tiba menanggalkan seluarnya di jalanraya dan bergaduh dengan polis sewaktu suatu rusuhan jalanraya sedang berlaku di daerah bandar Wenzhou di China. Menurut laporan tempatan wanita itu bernama, Xiao Chen-Li, 30 dan suami Sying Hseuh, 28, dalam keadaan yang sangat mabuk sedang memandu pulang dari sebuah restoran selepas makan.

Mereka dihentikan oleh polis trafik semasa melintasi bandar Wenzhou di wilayah Zhejiang China. Peristiwa itu menjadi lebih getir apabila suami Xiao menumbuk pegawai polis semasa ditahan oleh mereka. Pada ketika itulah Xiao Chen-Li yang juga dikatakan mabuk, tiba-tiba keluar dari kereta tanpa memakai baju dan menaggalkan seluarnya dihadapan orang awam dan mula bergaduh dengan polis semasa pergelutan jalan raya tersebut sedang berlaku di situ.

Peristiwa ini telah mengejutkan polis dan orang ramai yang berada di situ pada masa itu. Keadaan menjadi huru-hara dan tidak dapat dikawal. Dalam pada itu, seorang pemuda, Liang Yao, 25 yang memerhati kejadian itu telah sempat merakam video itu dalam telefon bimbitnya itu. “Ianya sangat melucukan, aneh dan situasi pun benar-benar menganggukan pada masa itu. Tiada sessiapa pun yang kelihatan seperti terkawal dalam situasi tersebut,” kata orang muda itu.

“Justeru, enam orang telah ditahan kerana mencetuskan pergaduhan, mengganggu keamanan dan memandu dalam keadaan mabuk.,” kata seorang jurucakap polis. “Padahal, wanita bogel itu pula turut didakwa kerana mendedahkan dirinya secara lucah di khalayak ramai.

Sumber:Kuala Lumpur post

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Masyarakat

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *